Γη Διατόμων - Διατομίτης 150 gr Μεγαλύτερη προβολή

Γη Διατόμων - Διατομίτης 150 gr

stac001

Νέο προϊόν

Μη διαθέσιμο

€ 5.00

Άλλες πληροφορίες

Οικολογικό εντομοκτόνο και παρασιτοκτόνο με μηχανική δράση, σε μορφή λεπτής σκόνης (ταλκ), παρασκευασμένο 100% από το ορυκτό Διατομίτη. Οι αιχμηροί σαν μικρά σπασμένα γυαλιά κόκκοι του, προσκολλούνται εύκολα στα σώματα όλων των βαδιστικών εντόμων καθώς περπατούν και σχίζουν το κηρώδες επίστρωμα τους, με αποτέλεσμα να αφυδατώνονται και τελικά να πεθαίνουν.

Αποτελεσματικό για κατσαρίδες, μυρμήγκια, κάμπιες, φυλλοκόπτες, ψύλλους, ψείρες, κοριούς, ακάρεα, τσιμπούρια, σαλιγκάρια, γυμνοσάλιαγκες, αράχνες, τερμίτες, σαρανταποδαρούσες, μύγες κλπ.

Είναι κατάλληλο και ασφαλές για χρήση σε κατοικίες, αποθήκες, καλλιέργειες, καλλωπιστικά φυτά, σε λαχανόκηπους ή επάνω στα κατοικίδια ζώα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε φυτά σε δοχεία και ως εντομοκτόνο στην αποθήκευση σιτηρών και ζωοτροφών.

Συνήθως εφαρμόζεται με επίπαση (σκόνισμα) πάνω ή γύρω από τα λαχανικά καλύπτοντας τους βλαστούς και τα φύλλα εσωτερικά. Για τα μυρμήγκια  μέσα και γύρω από τη φωλιά. Η διαδικασία είναι καλύτερα να γίνεται τη νύχτα για να μην βλάψουμε τα ωφέλιμα έντομα. Η διαδικασία επαναλαμβάνεται  όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο.

Για τα κατοικίδια  εφαρμόζεται στο τρίχωμα του ζώου για να σκοτώσει τους ψύλλους και να αποτρέψει νέους να βρουν καταφύγιο πάλι εκεί. Για να λειτουργήσει αποτελεσματικά ως θεραπεία ψύλλων, η διατομική γη πρέπει να είναι στεγνή. Επίσης για την καταπολέμηση των εντόμων, γίνεται επίπαση σε περιοχές που τα έντομα μπορεί να περνάνε (κάτω από οικιακές συσκευές, κοντά σε κάδους απορριμμάτων, υπονόμους, αποχετεύσεις, παράθυρα κ.λ.π.).

Κατά την εφαρμογή φοράτε μάσκα και μην αναπνέετε την σκόνη που τυχόν να προκληθεί.

 

Το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο 

30 other products in the same category: