Αποστολές Προϊόντων

Η Ιστοσελίδα e-geoponoimarket.gr λειτουργεί σύμφωνα με τους κανόνες και τους όρους της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας , όπως προκύπτει από τον τελευταία οδηγία περί ηλεκτρονικού εμπορίου 2011/83/ ΕΕ

Το e-geoponoimarket.gr  μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα.  Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex , τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και μετά την παραγγελίας σας μπορείτε να  παραλάβετε τα προϊόντα σας, από το υποκατάστημα της περιοχής σας ή να σας αποσταλούν απευθείας στην τοποθεσία που έχετε δηλώσει.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντων συνήθως σε 24 ώρες. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της. Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση εάν επιλεγεί ως τρόπος αποστολής ταχυμεταφορική εταιρεία.

  • Όλα τα προϊόντα μας συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ ο οποίος είναι εμφανείς στο καλάθι αγορών σας.
  • Το κόστος των μεταφορικών σας θα εμφανιστεί στο ηλεκτρονικό σας καλάθι και είναι το τελικό εκτός εάν απαιτηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για βαριά αντικείμενα.
  • Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις στις τιμές των προϊόντων και των μεταφορικών 
  • Οι εγγυήσεις των προϊόντων αφορούν τις ανάλογες εγγυήσεις που δίνουν οι κατασκευαστές τους, σύμφωνα με τους όρους εγγυήσεων και την εμπορική τους πολιτική.

Υπαναχώρηση και Επιστροφές προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε.

 Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν.

πχ Δεν μπορούν να επιστραφούν σχισμένες και ανοιγμένες συσκευασίες από τις οποίες λείπει ή διαρρέει το προϊόν. Δεν μπορούν να επιστραφούν συσκευασίες πλαστικοποιημένες ή χρησιμοποιημένα προϊόντα. Αντίθετα μπορείτε να επιστρέψετε για παράδειγμα, εργαλεία, ρουχισμό, συσκευασίες κλειστές, που κρίνετε ότι δεν ανταποκρινόταν στην παρουσίαση τους από την Ιστοσελίδα ή δεν σας ταίριαζε το νούμερο σας κλπ 

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Μετά την παρέλευση των 14 ημερών, υπεύθυνες για οποιεσδήποτε απαιτήσεις καθίστανται οι επίσημες αντιπροσωπίες Ελλάδος για τις μάρκες που αντιπροσωπεύουν, οι οποίες και καλύπτουν με την εγγύηση που συνοδεύει το προϊόν σας, κάθε μορφής πρόβλημα που τυχόν προκύψει.

Διαβάστε για τα δικαιώματα σας εδώ

Μπορείτε να μας κοινοποιήσετε την υπαναχώρηση από τις αγορές σας Ηλεκτρονικά ή Εγγράφως 

Έντυπο Υπαναχώρησης Αγορών Pdf