ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:

Τιμοκατάλογοςαποστολών e-geoponoimarket.gr με ΕΛΤΑ – Courier

ΕΙΔΟΣ

ΚΙΛΑ

ΚΟΣΤΟΣ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Δέμα

Έως 3 κιλά

2,80 €

Εντός ορίων εξυπηρέτησης της courier (Εντός μεγάλων πόλεων) (Παράδοση ή παραλαβή από την έδρα της courier)

Προϋπόθεση

Τραπεζική κατάθεση

 

Για κάθε επιπλέον κιλό

(Μέγιστο Βάρος 35 κιλά)

0.90 €

Εντός ορίων εξυπηρέτησης της courier (Εντός μεγάλων πόλεων) (Παράδοση ή παραλαβή από την έδρα της courier)

Προϋπόθεση

Τραπεζική κατάθεση

Αντικαταβολή

Έως 3 κιλά

1,40 €

Εντός ορίων εξυπηρέτησης της courier (Εντός μεγάλων πόλεων) (Παράδοση ή παραλαβή από την έδρα της courier)

Πληρωμή την ώρα της παράδοσης

 

Τα προϊόντα όταν είναι διαθέσιμα στο κατάστημα μας, παραδίδονται στην μεταφορική, συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα (εφόσον η παραγγελία έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τις 14:00)

Σε αντίθετη περίπτωση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Η παράδοση της παραγγελίας από την μεταφορική πραγματοποιείται από Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες 9:00-17:00 την επόμενη ημέρα ή το αργότερο σε 2-3 εργάσιμες ημέρες (Απομακρυσμένες περιοχές, Νησιά κλπ)

Σε περιόδους αργιών, απεργιών κλπ, ακολουθείται το ωράριο της μεταφορικής εταιρείας.

Εάν επιλέξετε παράδοση της παραγγελίας σας το Σάββατο, θα πρέπει να το σημειώσετε στην φόρμα παρατηρήσεων, πριν κάνετε την παραγγελία σας. Σε παραδόσεις την ημέρα του Σαββάτου, η Courier θα σας επιβαρύνει με το επιπλέον ποσό των 3,40 €.

Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα λάβετε σχετικό email, καθώς και μια ακόμη ειδοποίηση όταν θα γίνει η αποστολή της.

Προσοχή: Η Εταιρεία ΕΛΤΑ Courier καλύπτει όλους τους Νομούς της Ελλάδας. Εάν όμως, ο τόπος παράδοσης  της παραγγελίας σας , δεν καλύπτεται από την έδρα της εταιρείας στον Νομό σας (χωριά, απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές), τότε υπάρχει έξτρα χρέωση από την ΕΛΤΑ Courier. Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε για το κόστος των μεταφορικών σας, εφόσον μας το δηλώσετε στην φόρμα παρατηρήσεων, πριν αποστείλουμε την παραγγελία σας. 

Σημαντικό: Μην κάνετε Τραπεζική κατάθεση στους λογαριασμούς μας, όταν δεν είσαστε σίγουροι για το κόστος των αποστολών (πχ μεγάλο βάρος προϊόντων, ή χωριά ή απομακρυσμένες περιοχές). Επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας, για να σας ενημερώσουμε για το τελικό ποσό της κατάθεσης (αξία προϊόντων μαζί με μεταφορικά) στο τηλ 6940.95.77.80 ή στο e-mail: info@e-geoponoimarket.gr ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας.

Παράδειγμα:

Έστω κόστος προϊόντων στο καλάθι σας αξίας 20 € και βάρος έως 3 κιλά

Συνολικό κόστος και έξοδα  αποστολής εντός ορίων εξυπηρέτησης της ELTACourier:

Με τραπεζική κατάθεση: 22,80 €

Με αντικαταβολή: 22,80 + 1,40 = 24,20 €

Σημεία εξυπηρέτησης Πανελλαδικά

Δείτε εδώ τα σημεία παραλαβής της παραγγελίας σας

Αναζήτηση του δέματος σας

Δείτε εδώ την κατάσταση αποστολής του δέματος σας με τα ΕΛΤΑ Courier

____________________________________________________________________________________________________________________________

Με Μεταφορική

Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής των προϊόντων σας με μεταφορικές εταιρείες. Ο τρόπος αποστολής με μεταφορικές εταιρείες είναι πολύ συμφέρουσες σε σχέση με τις εταιρείες courier. Τα μεταφορικά μπορεί να κυμανθούν από 2 € έως 40 € για έναν τόνο βάρος. Προϋπόθεση για αποστολές με μεταφορική είναι η προηγούμενη Τραπεζική εξόφληση της παραγγελίας σας, καθώς οι μεταφορικές εταιρίες δεν παρέχουν υπηρεσίες αντικαταβολής χρημάτων.

____________________________________________________________________________________________________________________________

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: (Σας συμφέρει)

Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας κάνοντας κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό μας (μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας). Με τον τρόπο αυτό γλυτώνετε το κόστος αντικαταβολής που είναι 1,40  €

Παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμό σας και τον Αριθμό Παραγγελίας.

Επίσης μην ξεχάσετε να μας ενημερώσετε για την κατάθεσή σας τηλεφωνώντας στο 6940.95.77.80 ή με email στο info@e-geoponoimarket.gr

Συνεργαζόμενες Τράπεζες:

Εθνική Τράπεζα IBAN:  

GR8701107960000079644007399

Πειραιώς  ΙΒΑΝ:   

GR0801716220006622141986786

Eurobank ΙΒΑΝ:

GR8302603110000160200429606

ALFABANK IBAN:

GR1801404100410002320000425

 

(Mετά την επιλογή του κατάλληλου πεδίου Τραπεζικής Κατάθεσης, θα σας έρθει αυτόματα e-mail με τις λεπτομέρειες των λογαριασμών)

 

Με Εκτίμηση
e-geoponoimarket.gr